1. A verseny célja: Megemlékezés egyesületünk játékosáról Timár Tiborról. Versenylehetőség biztosítása minden érdeklődő, kiemelten a Közép-Dunántúlon versenyzők számára.
 2. Időpontja: 2021.08.14. – szombat – 9:00 (ajtónyitás 8:00)
 3. Helyszíne: Pápa, Jókai utca 18., Tarczy Lajos Általános Iskola tornaterme. Belépni a hátsó bejáraton lehet (Ady Endre sétány, Nátuskerti óvoda mellett).
 4. Versenyszámok: Abszolút (férfi) és női egyéni
 5. Díjazás: A győztes serleget, az 1-3. helyezett érmet és Kékfestő szuvenírt, az abszolút első 7000, – második 4000 Ft értékű asztalitenisz vásárlási utalványt kap.
 6. Lebonyolítás: 5(-6) fős csoportos selejtező után 4 továbbjutó folytatja a versenyt egyenes kieséses rendszerben. Kiemelés a csoportbeosztás során a felnőtt magyar ranglista, NB-s és megyei százalékok alapján történik. Sárga – Nittaku Nexcel 40+*** – labdával játszunk, emiatt sárga felsőben nem lehet versenyezni. A meccsek 3 nyert szettig tartanak.
 7. Nevezés: az info@pekase.hu email címen, vagy személyesen edzésidőben https://pekase.hu/edzesidopontok/
 8. Nevezési határidő: 2021.08.11. – szerda – 20:00
 9. Nevezési költség: Felnőtteknek 1500 Ft/fő, utánpótlásnak 500/fő,
  PÉKA játékosoknak ingyenes.
 10. Egyéb: Nők nevezhetnek a férfiak versenyére. Külön női versenyszámot legalább 10 nevezés esetén rendezünk, egyéb esetben a férfiak között versenyezhetnek, s a négy legmesszebb jutó versenyzőnek elődöntőt és döntőt rendezünk. Váltócipő kötelező. Az öltözőben hagyott értékekért nem tudunk felelősséget vállalni. Sportorvosi nélkül saját felelősségre lehet indulni. Ha érvényben maradnak a jelenlegi szabályozások, bármilyen sportági igazolással, vagy védettségi igazolvánnyal lehet elindulni. A változtatás jogát fenntartjuk.

A verseny megrendezését Pápa Város Önkormányzata, Kun-Szabó Attila – Árkád kisáruház, kerékpárbolt, a Piller Dekor és a PÖFET támogatja.

Elkészült a terem árnyékolása.

Kategória: Versenykiírás

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder