Számos változáson esett át egyesületünk, az elmúlt időszakot a teremszigetelés, a légkondicionálás, a játékoskeringő és a fiatalodás jellemezte legjobban. Sokadjára távoztak ilyen-olyan okokból első csapathoz tartozó játékosok, s sokadjára sikerült pótolni közel ugyanazt a minőséget, most azonban már saját nevelésű utánpótlással. Csongor eredményességben felért első csapatunkhoz, amivel megemelte a klubon belüli szakmai munka értékét. Emellett első alkalommal vettünk kölcsön pingpongost, Kiss Csenge (Ajkai ASE) játszik nálunk, az idei szezonban biztosan.

Idén nyáron sikerült messze a legjobb felkészülési időszakot összeraknunk. Az edzések mellett kéthetente beiktattunk egy-egy versenyalkalmat. Július végén (07.31.) kezdődött a Pápa Opennel, majd Győrben folytatódott (08.13.) a Montes Kupával, végül a Dág KSE csapatával zárult egy háromnapos edzőtábor végén (08.28.) egy edzőmérkőzés keretében.

Tíz a héttel szemben. NB3 v. NB3, M1 v. M1

Végül az NB-s meccset 13-7-re nyertük, a megyeit 6-9-re elveszítettük. Valószínűleg a dágiak még nem voltak üzemkész állapotban, mindenesetre mindenképpen biztatóak voltak az eredmények kiváltképp, hogy két NB2-es játékossal erősítettek.

A későbbiekben is tervezzük a folytatást.

Mindezek után jött a hétvégi első bajnoki, amin NB3-as csapatunk 11-7-re nyert a Győri Atlétikai Club csapata ellen, míg a jelenleg kiegészítő emberrel felálló megyei csapatunk ugyanilyen arányú vereséget szenvedett a zirciektől.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder