Július 25-én tartottuk az első alkalommal megrendezett Nyárfelező Asztalitenisz Versenyünket. Célja a versenyzési és kikapcsolódási lehetőség biztosítása mellett, megfelelő alkalom teremtése az elvégzett edzésmunka értékelésére. A célközönség a legfeljebb megyei II.-ben szereplő játékosok, illetve akik maximum 4 fordulót játszottak magasabb osztályban . A versenyre az egyesület versenyzői mellett érkeztek Veszprémből, Tapolcáról és Ugodról is, aminek különösen örültünk, mivel ennek köszönhetően a megyei másodosztály közvetlen élvonalához tartozó csapatok tagjai gyűltek össze, több feltörekvő utánpótlás versenyzővel együtt.

A svájci rendszerű versenyen 20-an indultak el, amely a 7. fordulóval ért végett. Számos szemre is jó mérkőzést játszottak a versenyzők, némelyik megyei II-nél magasabb osztályban is megállta volna a helyét.

A megfelelő ellenfelek mellett az időjárás is kedvezően alakult.

A verseny végén a felnőtt (abszolút) kategóriában Varga Dániel végzett az első helyen, György István második és Szelencsik Csongor harmadik helyest ért el. Az utánpótláskorú versenyzőket külön díjaztuk, akik között Szelencsik Csongor (PÉKA, 2007) végzett az első, Nagy Tamás (Tapolca, 2003) a második, Baumann Kristóf (VASE, 2002) a harmadik helyen.

Varga D. (F. I.), György I. (F. II.), Szelencsik Cs. (F. III., UP. I), Nagy T. (UP. II.), Baumann K. (UP.III)

A lebonyolítást segítette a Pöfet és Pápa Város Önkormányzata támogatása. A részletes eredmények alább találhatóak. További képeket itt lehet találni: https://papa-ma.hu/index.php?op=cikk_reszletes&id=21229, felvétel az eseményről: https://youtu.be/9P8_G8hFN9w?t=1525

A végső sorrend fentről lefelé, balról jobbra. Érdemes ránagyítani.
Kategóriák: Versenybeszámoló

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője