Lezárásra került az UCSB 2019/20-as kiírása, az egyetlen veretlen csapat a Centrum Victory csapata lett, őket a VASE I., a Centrum Ichiro és a PÉKA I. követte egy vereséggel.

Veszprém megyei Utánpótlás Csapatbajnokság 2019-2020

Új bevételi lehetőségek után néztünk, amelyek között szerepel a pályázás lehetősége, sajnos ez egyelőre nem tűnik egyszerűnek, mivel nem vagyunk különálló jogi személy. Olyan pályázatokon indulhatunk, amelyen a Sporttanács nem indul és más Szövetség nem előz meg bennünket a kéréssel. Emellett olyan szereplőket keresünk, akik elsősorban megyei szervezeteket tudnak támogatni, ilyen például a Veszprém Megyei Önkormányzat. Az első lépést megtettük, várjuk a fejleményeket.
Újabb egyesületek, közösségek kerültek megkeresésre, ezek között szerepel a balatonfüredi Radnóti Iskola, ahol a gyerekek magas számban indultak az elmúlt évben az asztalitenisz Diákolimpián, szám szerint 34-en. Megkeresésre került Berhida településvezetője, akitől a Peremartoni AK felől érdeklődtünk, ugyanígy a herendi és a noszlopi asztaliteniszezők megjelölt képviselője, amint kapunk válaszokat, jelezzük.
A nyári táborszervezéssel kapcsolatban az alábbi oldalon lehet tájékozódni: http://www.kormanyhivatal.hu/download/7/51/e0000/ugykor_bemutatas_36-40.pdf
Napközis (tehát nem ’ottalvós’) tábor esetén 6 héttel a kezdete előtt kell bejelenteni. Jelezni kell az aktuális jelentkezők számát, a helyszint, az étkezés helyét, emellett a tábor kezdete előtt nem korábban, mint 4 nappal a szülőkkel ki kell töltetni egy nyomtatványt, amelynek az adattartalma az alábbi linken érhető el (az oldal alján):
http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=15099.345210
A járvány miatt az alábbi betartandó szabályokat hozták:
https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztato/652-tajekoztatas-a-taboroztatas-soran-betartando-jarvanyugyi-megelozo-szabalyokrol
Akinek esetleg ezzel kapcsolatban kérdése van, emailben szívesen adunk tájékoztatást.
A honlap kérdésköre lassan rendeződni látszik, a következő cikk remélhetőleg már ott lesz olvasható.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder