Az elmúlt hétvégén 17-én és 18-án zajlott a Veszprém megyei Megyebajnokság, amelyen számos érmes helyezést sikerült elérnünk.

Szombaton az újonc és serdülő kategóriák, vasárnap pedig a felnőttek versenyei zajlottak edzőtermünkben. Utánpótlás versenyzőinknek több első, második és egy harmadik helyezést sikerült elérniük. Szelencsik Csongor megnyerte az összevont újonc és serdülő kategóriákat, mellette Koroncz Nóra és Csincsik Balázs végzett egyaránt második helyen a serdülő leányok és fiúk között. A párosok versenyében Csongor második lett várpalotai társával Pados Dániellel, Balázs és Nóra együtt indultak és végül a harmadik helyen végeztek.

A serdülők között Csongor az első, Balázs a második helyen végzett.

A versenyen három egyesület képviseltette magát, reményeink szerint jövőre már valamennyi megyei utánpótlás-nevelő egyesület részt tud venni a megmérettetésen. Érdemes kiemelni, hogy a régiós ranglistaversenyhez képest növekedett a létszám, elsősorban a Várpalotai Bányász Sportkörnek, másodsorban nekünk köszönhetően, ami mindenképpen örömteli. Balázs első egyéni versenyén vett részt igazolt játékosként, immáron háromra növelve ranglistás versenyzőink számát.

Kategória: Versenybeszámoló

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder