2021. 12. 21-én, szerdán délután tartottuk hagyományos családi versenyünket, amelyet első alkalommal szerveztünk külsős helyszínre, mégpedig Nagytevelre. A helyi asztalitenisz évek óta felívelő pályát mutat, s örömünkre szolgált, hogy sikerült az együttműködést szorosabbra fűznünk. Mindenekelőtt köszönjük a verseny támogatóinak: Pápai Sport Nonprofit Kft. – díjazás, Nagytevel Önkormányzata – terem, Nagyacsád Önkormányzata – Szalóky Nándor – hangosítás, György István – fuvar, Piller Dekor – matricák és természetesen a családoknak az enni-innivalót.

Minden évben próbáljuk csiszolni a versenykiírást, hogy az amatőr családtagok lehessenek némi előnyben, s mellette igazán csapatverseny jelleget ölthessen a megmérettetés. 15 családdal és összességében 48 részvevő részvételével zajlott a idei versenyen. Végül a Rácz család végzett az első helyen, őket az Oláh követte, majd a Varga, Lombosi és Csikó család végzett holtversenyben a harmadik helyen. Részletes végeredmény alább.

Végül a három harmadik helyezett családot egyaránt éremmel díjaztuk. Ahogyan a legnagyobb családi csapattal megjelenő család különdíját a Hári családot, Rácz Dórát egyéniben illetve párosban Rácz Zoltánnal, amatőr kategóriában pedig Gulyás Dominik végzett az élen.

A jövő évi versenyt várhatóan az év utolsó hetében, a két ünnep között rendezzük.

Kategória: Versenybeszámoló

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder