Másodjára rendeztük meg Nyárfelező versenyünket, amely egyben megemlékezés is volt Molnár András sporttársunkról, aki évtizedekig volt a pápai pingpongélet játékosa és támogatója. Megalakulásától fogva a PÉKA SE elnökségi tagja.

31 nevezés érkezett, végül 28-an vettek részt a versenyen.

Veszprém megyei játékosok indulhattak, akik legfeljebb megyei osztályban játszottak és nem vettek részt 4 fordulónál több NB-s mérkőzésen. Érkeztek Ajkáról, Bándról, Devecserből, Veszprémből és Tapolcáról, a pápai játékosokon kívül. A versenyt svájci rendszerben hat fordulóval bonyolítottuk.

6 asztalon zajlottak a mérkőzések

Végül négy kategóriában (összevont; női; összevont U19; összevont U13) hirdettünk eredményt. A versenyt Králl Balázs nyerte (PÉKA SE, Bánd) őt, Kun-Szabó Attila (PÉKA SE) és Keller Ferenc (Bánd) követte. A nők között Koroncz Nóra (PÉKA SE) végzett az első helye, Kneisz Ágota (PÉKA SE) második és Tivolt Ivett (VASE) harmadik lett. U19 összevontban Szelencsik Csongor, Csincsik Balázs, Koroncz Nóra sorrend alakult ki, mindhárman PÉKA játékosok. U13 összevontban pedig Tivolt Iván (VASE) lett az első, Tivolt Ivett ( VASE) és Horváth Illés (PÉKA) végeztek második helyen.

Kun-Szabó Attila, Králl Balázs, Keller Ferenc

A verseny megrendezését Pápa Város Önkormányzata, a PÖFET, a Fuky Csoki, és a Piller Dekor támogatta, ezt ezúton is köszönjük.

26-an játszották le mind a hat fordulót.
21:52-től kezdődik.

Kategória: Versenybeszámoló

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder