Koroncz Nórával és a Munkácsy Iskola fiú csapatával (Szelencsik Csongor, Fekete Bálint, Csincsik Balázs, Piller Mátyás) utaztunk Karcagra az asztalitenisz Diákolimpia országos döntőjére, amelyet 2020.02.20-23. között rendeztek meg.
Nórának a csoportban sikerült mindhárom meccsét megnyernie, a négy közé kerülés viszont nem sikerült. Első diákolimpia döntőjén a 7. helyen végzett.

Két évnyi várakozás és két harmadik helyezés után, idén sikerült megnyerni a diákolimpia megyei döntőjét a Munkácsy Mihály Általános Iskola fiú csapatának, amelynek köszönhetően az országos döntőn is részt vehettünk. Ahogyan Nóra, úgy a fiú csapat is megnyerte mindhárom csoportmérkőzését, s jutott csoportgyőztesként a főtáblára, ahol sajnos ugyanúgy vereséget szenvedett csapatunk, s végzett helyosztók nélkül a 8. helyen.

Fekete Bálint, Piller Mátyás, Szelencsik Csongor, Csincsik Balázs
Jövőre akár ugyanilyen összeállításban újra próbálkozhatunk az éremszerzéssel.

Egyesületi szinten sikerült mennyiségben és minőségben is előrelépnünk, az országos fordulón több versenyszámban indultunk, s mindkettőben sikerült messzebbre jutnunk, reméljük jövőre már éremmel térhetünk haza.

Hol a hiba?
Hol nincs hiba?

Kategória: Versenybeszámoló

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder